~ Bijgewerkt op: 05 april 2015 ~ © Greetje Hendriks-Disclaimer ~ Webmaster Jan Meijer ~ Webmail ~ Contact mij ~ Linkpartners ~

Home

WELKOM


Wat fijn dat je voor deze website hebt gekozen!

Na het lezen van één of meerdere verhalen op deze site voel je je waarschijnlijk prettiger dan daarvoor.  

Mogelijk heb je zelfs een glimlach rond je mond.

Als dat zo is, dan ben ik geslaagd in mijn streven.

Het brengen van een beetje 'licht en lucht' in deze soms zo sombere wereld.

Surf rustig rond op deze site.

Lees en kom terug op het moment dat jij behoefte hebt aan een opkikker.

Vertel het een ander die het ook kan gebruiken.

De verhalen worden regelmatig vernieuwd.


EEN GLIMLACH IS VOORTAAN EEN MUISKLIK VAN JE VANDAAN…


Mijn naam is Greetje  Hendriks. Ik ben van het bouwjaar '59.  Tot op heden gelukkig getrouwd met Gerwin , een erg handige onderhoudstimmerman en Dakar-rally monteur. Zijn geboortejaar is '64, ja ik val op jongere mannen.  Ik hebben geen kinderen, wel een hondje. ( Dient niet ter vervanging van een kind).  Bertje is een kruising York/Maltezer en is vrij compact: 30x40x14 cm. (hxbxd).  Uiteraard heeft Bert zelf een heel ander beeld van zijn afmetingen en gedraagt zich daar ook naar.

Na jaren gewerkt te hebben in het jeugdwelzijnswerk op een crisisopvangcentrum en een schippersinternaat ben ik de opleiding voor makelaardij gaan volgen.  15 jaar geleden besloot ik me te richten op het schilderen, destijds mijn grote passie. www.kunstaaneenspijker.nl  Ondertussen zat ik ook af en toe bij een schrijfclubje.  Begin 2011 volgde ik een korte schrijfcursus bij het CKE te Eindhoven. Dat beviel me erg goed. In juni van dat jaar besloot ik een schrijfworkshop met Yvonne Kroonenberg in Frankrijk te volgen. Ik wilde graag gaan schrijven, het borrelde zo van binnen. Het leek me het beste om meteen in het diepe te springen. Ik wilde bij een "echte hele goede oude rot in het vak", kijken of ik het in me had om het ambacht te leren. Na deze week was in totaal verkocht. Schrijven wilde ik. Korte stukjes, dat wel. Ik ben altijd al meer een sprinter geweest dan een lange afstandloopster.  Verder wil ik cursussen blijven volgen.  De volgende Kroonenberg workshop komt er al weer aan. Mijn inspanningen resulteerden in deze website. Ik hoop met mijn vertelsels mensen te raken, een emotie op te roepen. Als ik dit met mijn vertelsels teweeg kan brengen dan is mijn missie geslaagd.


Veel plezier met lezen…….